Iskolapszichológus

Kedves Diákok!

Iskolapszichológusként azért vagyok jelen az iskolában, hogy problémák, elakadások esetén támogatást nyújtsak Nektek, valamint segítsem lelki egészségetek megőrzését és fejlesztését. Az egyéni konzultációk során elfogadó és ítélkezésmentes környezetben van lehetőség beszélgetni velem. Fontos, hogy a nálam elhangzott információkat nem adom tovább. A titoktartási kötelezettség alól kivétel, ha bántalmazás vagy testi épség veszélyeztetése merül fel.
Néhány példa arra, mivel érdemes hozzám fordulni:

  • Stressz, szorongás, túlterheltség
  • Tanulással kapcsolatos problémák, pályaválasztás
  • Iskolai konfliktus, beilleszkedés
  • Magánéleti, otthoni problémák
  • Nehéz élethelyzetek, döntések
  • Önismeret, fejlődés

Szeretettel várok mindenkit!
Elérhetőség, bejelentkezés:
hétfő: 12-16
szerda: 13-16
csütörtök 12-16
cseh.agota@karolyigimi.com

47-es szoba

Kedves Szülők!

Feladatom, hogy segítsem a tanulók, a pedagógusok és a szülők együttműködését az iskolában, rövid tanácsadási és állapotfelmérési folyamatokat vezessek, preventív és
edukatív jelleggel csoportos foglalkozásokat, előadásokat tartsak, valamint szükség esetén segítsem a megfelelő ellátásba irányítást.

Munkám során emellett lehetőség van a tanulókkal történő egyéni segítő foglalkozásra, amelynek része lehet a szülői és a pedagógiai konzultáció is. 18 éves kor alatt az egyéni-és kiscsoportos foglalkozások esetén a szülőktől külön beleegyező nyilatkozatot kérünk.

Amennyiben úgy érzi, hogy szívesen beszélgetne velem gyermeke kapcsán, úgy kérem, forduljon hozzám bizalommal a megadott e-mail címen!