A Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium Emléklapja

Iskolánk első igazgatója – Lénárt István – 1991-ben az iskola növendékeinek és tanárainak erkölcsi elismerésére kizárólag az iskolához kötődő helyi kitüntetési formát alapított: A Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium Emléklapja elnevezéssel. Évente legfeljebb két emléklap kerülhet átadásra: egy diákot és egy pedagógust díjaz a tantestület.

Fodor Judit Emlékdíj

A Kispesti Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium 2014-ben elhunyt történelemtanára, Dr. Fodor Judit kimagasló pedagógusi munkája emlékére a tanárnő családja és a gimnázium tantestülete Fodor Judit Emlékdíj megalapításáról döntött.

Az Emlékdíjat a gimnázium történelem munkaközösségének döntése alapján minden tanévben az a végzős diák kapja, aki történelem tantárgyból a legjobb teljesítményt nyújtotta.

Az Emlékdíj minden tanévben a tavaszi ballagás alkalmával kerül átadásra. 

books, feet, legs

OKTV eredmények

Iskolánk diákjai állandó résztvevői az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenynek (OKTV), amelyen rendre kiváló helyezéseket érnek el.

Természetesen spanyol nyelvből képviseltetjük magunkat a legtöbben a legjobbak között, azonban számos más tantárgyból is döntös helyezéseket érnek el diákjaink, akik amellet, hogy óriási büszkeséget jelentenek nekünk, értékes pontokat gyűjtenek így a továbbtanulásukhoz.

Pedagógusaink elismerései

Iskolánk kimagasló eredményeihez és a szeretetteljes közösséghez elengedhetetlenek a rátermett és odaadó pedagógusok.

Intézményünk tanárait többször, különböző kitüntesésekkel díjazták. Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

school, books, apples
feedback, survey, questionnaire

Rólunk mondták...

Volt diákjaink és a szüleik is sokszor kifejezik elégedettségüket az iskolánkban uralkodó családias légkör és a kiemelkedő tanulmányi eredmények közös meglétéről. Az iskolánk közösségi élményeiért valamint az érettségire való kiváló velkészítésért sűrűn köszönetet mondanak nekünk a családok. Mi boldogan olvassuk ezeket a véleményeket, hiszen örömmel segítjük sikerhez minden tanítványunkat.